Reservations

Welkom!

Reserveer nu

Reserveren is eenvoudig. Bel ons en binnen een paar minuten zoeken wij een gezellige plek voor uw komst.

undefined

Reserveren

Eenvoudig en snel

Binnenkort kunt u via onze website online reserveren. Wij nemen uw reservering ook telefonisch graag in ontvangst. Bel ons op +31 (0)23 5287744. Op de foto’s hieronder kunt u alvast de sfeer proeven waar u kunt reserveren. Op ons gezellige binnenterras, binnen in het knusse Grand Cafe en als het weer goed is, verwelkomen wij u graag op ons prachtige buitenterras.

[/col]

 

Prachtig

Buitenterras

Midden op het gezellige dorpsplein aan de Binnenweg, vindt u ons gezellige buitenterras met 60 zitplaatsen. Geniet van een drankje en een hapje. En vergeet vooral niet in de zomermaanden gast te zijn tijdens een van onze gezellige BBQ-avonden.

Plaats voor maximaal 60 gasten

 

 

batifol_01

 

 

Gezellig

Binnenterras

De aan ons restaurant aangrenzende serre/terras is verwarmd en bied een rustige sfeer voor gezellig tafelen of het bespreken van zaken. Voor speciale gelegenheden kunt u het binnenterras volledig voor u zelf afhuren met eigen bediening.

Plaats voor maximaal 20 gasten

 

 

Knus

Grand cafe

Binnen in het knusse moderne interieur is het goed toeven voor een hapje of een drankje, maar zodra het zonnetje doorkomt lonkt het grote, mooie terras onder de groene bomen.

Plaats voor maximaal 30 gasten